(066) 107-07-20
Зворотний дзвінок  
Інтернет-магазин професійної косметики
Інтернет-магазин професійної косметики

Як відновити волосся після фарбування

Додати образу яскравості, змінити імідж, відчути себе оновленою та просто покращити настрій – все це може подарувати нова зачіска та оновлений колір волосся. Кому з нас хоч раз у житті не хотілося поекспериментувати і змінити звичний відтінок на зовсім інший? Стати платиновою блондинкою або пекучою брюнеткою, вогненно-рудою або ніжною русявою красунею.

А ще сучасна мода пропонує величезний вибір різноманітних видів фарбування, що передбачають наявність кількох відтінків на голові: балаяж, омбре, шатуш, мелірування, брондування, деград. Від самих лише назв стає хвилююче, і серце завмирає в передчутті.

На жаль, будь-які втручання у природну структуру волосся не проходять безвісти. Фарба, проникаючи під лусочки та руйнуючи натуральний пігмент, шкодить здоров'ю шевелюри. Пасма стають суші, зникає блиск, можуть з'явитися проблеми з лупою і підвищеним випаданням, ламкістю і кінчиками, що січуться.

Як відновити волосся після фарбування: косметика та народні рецепти

Восстановление волосВважається, що одним із найшкідливіших видів фарбування є освітлення. І правда, щоб з шатенки або брюнетки стати блондинкою, необхідно максимально позбавитися рідного пігменту, видаливши його на 5-8 рівнів. Але й інші, менш радикальні види послаблюють пасма. Для того, зрозуміти як відновити волосся після фарбування в блонд або будь-який інший колір, і по повній насолоджуватися оновленою зачіскою, необхідно ознайомитися з рядом правил догляду за пофарбованими локонами.

  1. Тимчасово відмовитись від термообробки.

Праски, щипці, гарячі бігуді та фен ще більше пересушують. За крайньої необхідності обов'язково наносити термозахист.

  1. Підібрати косметику, що відповідає новому типу волосся та призначену для активного відновлення після хімічної обробки.

Зволожуючі та живлячі шампуні, кондиціонери та бальзами, обов'язково потрібно доповнити масками або масляними ампулами. Вони реконструюють пошкоджені волоски і запобігають появі нових травм. Хороший вибір різноманітних спецзасобів представлений за посиланням.

  1. Не боятися своєчасно зрізати посічені кінчики.

Вони швидко відростуть. А якщо залишити їх як є, то розшарування захопить більшу довжину і проблема погіршиться.

  1. Не нехтувати головними уборами.

Влітку панами і кепки рятують від УФ-випромінювання, взимку шапка захищає від морозу, що висушує.

  1. Додати вітамінно-мінеральні комплекси до свого раціону.

Підживлення необхідне як зовні, а й зсередини.

Крім сучасних засобів для зміцнення волосся, як, наприклад, за посиланням, існують "народні методи". Багато корисних речовин містяться в простих і звичних продуктах: меді, кефірі, житньому хлібі, оліях, лікарських травах. А знайти час і розібратися, як відновити волосся після фарбування в домашніх умовах - під силу кожної.

Змішуючи цілющі маски на основі оливкової, реп'яхової, мигдальної, кокосової та багатьох інших масел виходить не тільки підживити пошкоджені пасма, але і запобігти зайвій втраті вологи. Завдати подвійного удару з проблем можна додавши в натуральну суміш кілька крапель вітамінів з аптечних ампул.

Восстановление волосУ разі сильних ушкоджень, невдало проведеної процедури зміни кольору або коли одних домашніх зусиль недостатньо, доводиться вдаватися до допомоги професіоналів. Перукарі як ніхто інші знають як відновити волосся після фарбування: в салоні для цього використовують спеціальну косметику, яку наносять комплексно і яка діє на глибинних рівнях, оздоровлюючи одночасно шкіру голови і кожну волосину.

Крім того, фахівець підкаже, як швидко відновити волосся після фарбування, продовживши салонні процедури вдома. Він підбере спеціальні засоби, розроблені для посилення ефекту професійних лінійок, які можна використовувати не маючи особливих навичок.

Іноді буває так, що зміна кольору не приносить належної радості: відтінок не той, блиск втрачений, локони на дотик як клоччя. Виникає закономірне питання: як відновити волосся після невдалого фарбування? Отримати бажаний результат і досягти колишнього блиску можна в кілька етапів.

  1.  Екстрена реанімація.

Насамперед пересушені пасма необхідно вилікувати. Посічені кінці зрізати. шевелюру, Що Залишилася, зволожити і наситити корисними речовинами. Для цього існують спеціальні комплекси, що реконструюють, куди входить не тільки косметика для щоденного догляду (шампунь, бальзам), а й відновлювальні ампули, сироватки, масла, концентрати, лосьйони спрямованої дії.

  1. Підготовчий етап перед повторним фарбуванням.

Поспіх скасовується. Важливо розібратися як відновити сухе волосся після фарбування і скрупульозно дотримуватися всіх рекомендацій перукаря. На якийсь час унеможливити гарячу обробку, відмовитися від тугих зачісок, користуватися зволожуючими препаратами.

  1. Ре-фарбування.

Довіритися професіоналові. Після першої невдалої проби краще не наступати на ті ж граблі, а разом із фахівцем розібратися, що пішло не так.

Послідовність та наполегливість окупляться збереженою шевелюрою. Головне, не впадати у відчай і вибирати відповідну конкретному випадку продукцію, склад якої спрямований на вирішення конкретної проблеми.

Девушка с длинными волосами

Чим відновити волосся після фарбування?

Сучасні виробники приділяють багато уваги лікувальним та реконструюючим продуктам. Питання як відновити забарвлене пошкоджене волосся досить популярне, і засобів для вирішення проблеми розроблено чимало:

  • масла і сироватки багаті кератином, колагеном і протеїнами шовку працюють зсередини, заповнюючи порожнечі, що утворилися, і буквально наповнюючи волосся здоров'ям;
  • маски і кондиціонери типу, що змивається і незмивається, мають у складі збільшену кількість корисних інгредієнтів, що дозволяє швидше усувати проблеми;
  • засоби з гліцерином, пантенолом, вітамінно-мінеральними комплексами незамінні та є прямою відповіддю тим, хто замислюється над питанням як відновити волосся після фарбування;
  • ампули спрямованої дії (від сухості голови, від випадання волосся, від лупи і т. ін.), а також комплексні засоби, що включають шампуні, бальзами, маски, сироватки, концентрати та інше, спрямоване на вирішення конкретних завдань, підходять навіть сильно пошкодженим кучерям з радикально віддаленим пігментом; разом із салонними процедурами вони здатні врятувати після застосування освітлювача і допомогти розібратися з тим, як відновити волосся після фарбування в блондинку.