(066) 107-07-20
Зворотний дзвінок  
Інтернет-магазин професійної косметики
Інтернет-магазин професійної косметики

Як зробити гарне укладання на коротке волосся в домашніх умовах

Вже ніхто зовсім не дивується з того факту, що нам ні на що не вистачає часу. Завжди кудись мчить і нічого не встигаємо. Плануємо багато справ, але ввечері розуміємо, що не змогли реалізувати половини задуманого. Особливо сильно відчуває це прекрасна половина людства. Справи справами, але при цьому від святого обов'язку завжди і скрізь і за будь-яких життєвих ситуацій чудово виглядати, ніхто жінку не звільняв. Та й чоловіки не відстають від представниць прекрасної статі.

Викроїти час із напруженого графіка для відвідування салону краси, особливо працюючим жінкам щоб, як мінімум, укласти волосся, вкрай складно. Але слабка стать, створення винахідливі та креативні. Завжди придумають вихід із будь-якої ситуації. Навіщо кудись їхати чи бігти, особливо якщо потрібно швидко зреагувати на несподіване запрошення? Можна просто докласти трохи зусиль, витратити трохи часу, включити свою фантазію і зробити укладання будинку. Власницям шикарного і довгого волосся доведеться постаратися, а ось з короткими простіше.

З чого почати укладання на коротке волосся в домашніх умовах?

Красивая укладкаПерше та головне вимити голову. Це дуже важливий момент, і на нього потрібно звернути особливу увагу. Якщо хочеться створити обсяг, краще використовувати шампунь і кондиціонер (маску, бальзам), для обсягу. Якщо ж важливіше надати шевелюрі блиск або зволожити сухе, ламке, примхливе волосся, то бажано використовувати саме ту лінію, яка відповідає їх типу і бажаному результату. Для власників кучерів найкраще використовувати засоби догляду саме цього напряму. Вдалий вибір косметики для догляду буде гарантією красивої зачіски. Не варто заощаджувати на таких речах.

Як зробити укладання вдома самої?

Для цього не потрібно докладати великих зусиль. Можна просушити голову після миття феном, попередньо нанісши спеціальний засіб для термозахисту, і витягнути спеціальними прасками. Якщо стрижка зовсім коротка, то будуть стильно виглядати скуйовджені пасма, створені за допомогою тих же «прасок» або пальців, підняті вгору, протилежно росту волосся і текстуровані (виділені) за допомогою спеціальних засобів для укладання волосся (пасты, геля, глины, воска, пудры) разных степеней фиксации, в зависимости от желаемого эффекта.

Як зробити мокре укладання?

Можливо, що немає засобів або пристосувань для випрямлення, тоді спробуйте вкластися кардинально протилежним методом. Природний завиток можна підкреслити за допомогою крему, спрею, олії або просто піни або мусу для укладання, нанісши будь-яке з них на чисті, вологі пасма, але не мокрі, просушивши їх рушником. Для цього на долоні видавіть невелику кількість засобу, нахиліть голову набік, вперед, назад по черзі і рухами рук, що стискають, формуйте завитки. Потім просто потрібно почекати, поки вони висохнуть самі по собі. Такі варіанти чудові для літнього періоду. На відпочинку, у поїздці.

Власниці кучериків можуть придбати спеціальну насадку на фен дифузор. З її допомогою можна формувати дуже гарні локони. Така зачіска виглядатиме природно та романтично. Щоб зберегти цю красу довше, нанесіть попередньо спрей, мус або крем для підкреслення завитка. У будь-якій фірмі професійної косметики обов'язково є засоби для догляду та стайлінгу для кучерів. Відмінно буде у фіналі зафіксувати результат рідким лаком. Він надасть блиску та збереже ефект мокрих пасм.

На пряме волосся достатньо нанести гель і розчесатися гребенем з широкими і рідкісними зубами в будь-якому напрямку, що сподобався. Гладко зачесані, вони завжди чудово виглядають і підходять до будь-якого стилю одягу та приводу. Гель висохне, а мокрий вигляд залишиться. Так само можна за допомогою рідкого лаку зробити гарне укладання. Нанести його і дуже швидко, поки лак поступово висихатиме, надайте стильності стрижці руками як сподобається. Такий варіант навряд чи підійде шанувальникам пишних зачісок.

Як створити об'ємне укладання на короткому волоссі?

Попередньо потрібно нанести засіб для фіксації та надання об'єму, зазвичай це піна або мус, можливо крем або легкий спрей для прикореневого об'єму. Можна також використовувати рідкий лак, все залежить від структури волосся і потрібного ступеня фіксації, рівномірно розподілити засіб і бажано не перестаратися з кількістю. В цьому випадку важко буде підняти корінь, і голова виглядатиме як немита. Потім, за допомогою гребінців для укладання та фена надати об'єм стрижці та потрібну форму. Все зафіксувати лаком за бажанням та потребою.

Ще один варіант швидкого стайлінгу: опустіть голову вниз, просушіть волосся феном, піднімаючи його руками і потоком повітря, поверніть голову у вихідне положення і в кінці нанесіть гель, віск або будь-який фінішний засіб і надайте рухи, виділивши деякі пасма. Бувають такі ситуації, що не завжди під рукою виявляється фен.

Девушка с укладкой

Як зробити укладання без фена?

У таких випадках приходять на допомогу старі добрі бігуді у всіх варіантах (термо, електро, липучки тощо). З ними, звичайно, швидкого укладання не вийде, але результат може перевершити всі очікування. Нагрійте бігуді тим способом, який для них передбачений, якщо це не липучки, звичайно, діліть волосся на тонкі пасма і накручуйте по черзі, починаючи з верхівки. Зачекайте, поки бігуді охолонуть, приблизно 30 хвилин, зніміть їх, розчешіть і зафіксуйте лаком за потреби. У кожному будинку знайдеться класична плойка для накрутки. Можна, як варіант, використати її. Щоб надати об'єму у коріння без фена, можна застосувати плойку з дрібним гофре.

Як варіант, можна спробувати незвичайний варіант стайлінгу без використання фена. Вдатися до начісу. Він робиться біля коріння, попередньо піднявши невеликі пасма вгору, потім весь цей твір опускається, розчісуються кінчики (не торкаються коріння). Обов'язково треба перевірити, щоб начіс не було видно, постарайтеся його сховати. Усі зафіксувати. Швидко і зручно. Якщо не вийде з першого разу, можна повторити спробу.

І дуже простий спосіб, це придбати і спробувати застосувати спеціальну пудру для укладання. Вона наноситься в коріння і формується руками потрібна текстура. Все не так вже й складно і якщо докласти небагато зусиль і коштів, то можна обійтися без відвідування дорогих салонів, заощаджуючи такий дорогий час і звичайно гроші.

Скільки коштує укладання на коротке волосся?

На сьогоднішній день у середньому укладання на коротке волосся коштує від 80-100 грн. і вище, все залежить від обраного салону, від професійного рівня перукаря та від типу укладання. Якщо розумно та раціонально підійти до цього питання, то висновок напрошується сам собою. Чому б не придбати необхідні для цього кошти та експериментувати в різних стилях та варіантах будинку у зручний час, нікуди не поспішаючи і не залежати від запису в салоні, від пробок на дорогах і навіть застрахувати себе від можливості отримати неякісну послугу за свої гроші. Достатньо придбати необхідні засоби, продукцію з догляду, що фіксують спреї, та й взагалі все необхідне для волосся та насолоджуватися процесом як самим, так і творити із зачісками членів своєї родини. Чому б і ні?!

Чоловіча мода диктує свої правила, якщо чоловіки хочуть виглядати стильно і ефектно, то можна легко цього досягти, витративши не так вже й багато часу перед дзеркалом. Головне правильно підібрати засіб для стайлінгу, який дозволить за пару хвилин легкими рухами рук надати стрижці закінченого вигляду, зробити якийсь стильний акцент або просто зафіксувати пасмо волосся, що не піддається контролю.

Все необхідне не тільки для жіночого волосся, але також і лінію чоловічої косметики, засобів для укладки, можна знайти в категорії волосся. Тут можна придбати шампуні, кондиціонери для всіх типів волосся як жіночих, так і чоловічих ліній. Великий вибір, восків, гелів, паст, мусів для укладання. Волосся, яке постійно піддається обробці високими температурами (фен, «праски») просто необхідний термозахист, який також можна придбати в магазині HairCP. Великий вибір лаків, кремів, спреїв для укладання, рідин (сироваток, лосьйонів). Легко можна підібрати всі необхідні засоби для будь-якого типу та структури.