(066) 107-07-20
Зворотний дзвінок  
Інтернет-магазин професійної косметики
Інтернет-магазин професійної косметики

Що можна подарувати на 8 березня: ідеї подарунків від Hair Prof

Вже зовсім скоро нас всіх охопить весняний настрій, пошуки кращих презентів для дівчат і підготовка до самого квіткового дня року. Але з чого все починалося? Як це стало традицією і хто придумав 8 березня?Насправді, припущень дуже багато. Існує цілих 7 варіантів. Але найпоширенішою версією походження всесвітнього жіночого дня є «Марш порожніх каструль» в 1857 році. Текстильщиці міста Нью-Йорк вирішили влаштувати страйк, вимагаючи поліпшити умови їх роботи, скоротити робочий день і навіть прирівняти заробітну плату до розміру чоловічої. І хоч демонстрацію тут же розігнали, запам'яталася вона надовго. Так, через 50 років в цей же день у 1908, жінки підняли протест, щоб їм дали можливість брати участь у виборах. Ходу повторили і на наступний рік. А в 1910 році 8 березня визнали святом всіх американських жінок. Однак, саме міжнародним цей день став завдяки Європі.

Як придумати, що подарувати на 8 березня

Це питання змушує переживати не тільки чоловіків, а й багатьох жінок. Адже зробити чудовий сюрприз і порадувати своїх близьких хочеться всім. Звичайно, можна віддати перевагу стандартним "тюльпан-цукерка-дрібничка". Але це не покаже Ваше особливе ставлення. Щоб визначитися з відповіддю, зробіть невеликий чек-лист про переваги тієї людини, яку хотіли б порадувати. Випишіть взагалі все, що знаєте. Візьміть аркуш паперу й ручку (так Ви зможете краще сфокусуватися) і почніть записувати. Наприклад:

  • Які її улюблені бренди?
  • В які магазини вона ходить найчастіше?
  • Яким засобам догляду вона віддає перевагу?
  • Чим користується з косметики?
  • Що у неї в збереженнях в інстаграм?
  • А може в неї вже давно є віш-лист, потрібно тільки запитати!

Починаючи писати цей список, Ви раптом побачите, що знайти той самий презент не така вже й проблема, як здавалося раніше. Якщо ж на такий підхід часу немає, то у нас є чудова підказка. Практично кожна дівчина піклується про свій зовнішній вигляд. Їй важливо виглядати доглянуто, стильно, дорого. Якщо Ви виберете презент, пов'язаний з цим напрямком - повірте, Ви не помилитеся. Ну а кому що більше підходить - читайте далі!

что подарить на 8-е марта

Що подарувати мамі на 8 березня

Як показати значимість нйважливішої людини в нашому житті? Як найкраще привітати маму з жіночим днем? Для початку, не забувайте про квіти. Як не крути, цей прекрасний знак уваги завжди актуальний, особливо в таких випадках. А доповненням до гарного букету може стати красива подарункова коробочка. У ній радимо заховати набір по догляду за шкірою anti-age. Незважаючи на те, що з віковими змінами стикається кожна людина, саме жінки схильні до бажання продовжити свою молодість найбільше. У наших мам (та й у нас з Вами) з роками зменшується кількість естрогену в організмі, а колагенові волокна вже не здатні як раніше утримувати вологу. Це призводить до втрати пружності, сухості шкіри, вона стає тоншою, слабкішою. В результаті - не такі чіткі контури, зморшки тощо.

Для того щоб комплексно підійти до вирішення цієї проблеми, радимо вибирати набори в які будуть включені наступні засоби:

  • Крем, що стимулює регенерацію шкіри (оновлення клітин дерми).
  • Ліфтинговий крем, що володіє ефектом глибокої підтяжки.
  • Зволожуючий флюїд. Можна в якості заміни взяти гіалуронову сироватку для максимального насичення вологою.
  • Тонік для обличчя, що відновлює ліпідний бар'єр.
  • Препарати, до складу яких входять жирні кислоти, кераміди і фосфоліпіди.

Вибираючи ці флакончики, не намагайтеся знайти варіанти "подешевше", тому що вони просто не спрацюють. Запам'ятайте, що дійсно хороша косметика не може коштувати, як, скажімо, чашка кави. Такі просто не дадуть ніякого ефекту, а в гіршому випадку здатні викликати алергічну реакцію. Якщо Ви хочете купити дійсно гідний подарунок мамі - віддавайте перевагу професійним засобам.

крем для рук

Що придумати для подруги

Тут Ваші можливості просто безмежні. По суті, щоб порадувати подругу, багато не потрібно. Це може бути хороша туш для вій, натуральний бальзам для губ, приголомшливого аромату крем-мило для тіла і т.д. Однак, ми пропонуємо Вам влаштувати для неї щось більш незвичайне. Для цього Вам потрібно буде вибрати 7 різних масок для обличчя на кожен день. Запакуйте кожну з них в окремий гарний конвертик або подарунковий папір, і вкладіть записку. У ній напишіть яку розслаблюючу пісню включити (або серію вашого з нею серіалу на час витримки маски). Так само можете покласти щось смачненьке або корисне. Таким чином Ви влаштуєте їй тиждень краси. А тепер з приводу того, які маски можна туди покласти:

  • Тканинні. Найефективніші і зручні. Просочена есенцією тканина рівномірно розподіляється по всій області обличчя та проникає вглиб. Крім того, можна взяти кілька веселих - з принтами тварин, як варіант.
  • Гелеві і гідрогелеві. У першому випадку це пастоподібний варіант, у другому - поєднання тканини з гелем. Холодні зазвичай знімають набряки, а теплі відповідають за розслаблення м'язів.
  • Кремові. Тут потрібно бути обережними, так як можна потрапити на компоненти, які забивають пори. Тому, якщо бачите в складі миристиловый або ізопропіловий спирт, масло какао або кокосове - не беріть такі продукти. Щоб потім цей маленький подарунок не став великою проблемою.
  • Плівки. Наносяться тонким шаром на 15-20 хвилин, потім застигають і по закінченню знімаються з обличчя єдиним шаром. Дуже добре допомагає позбутися від рогових і сальних пробок. Очистити відмерлі клітини.
  • Альгінатні. Їх ще називають моделюючими. По суті - це порошок, який перед використанням змішується з водою. Потім вся маса наноситься товстим шаром на обличчя, повторюючи його форму. Після висихання вона знімається одним рухом знизу вгору, допомагаючи шкірі прийти в тонус і позбутися набряків.
  • Киснево-бульбашкові. Трохи специфічна маска. Якщо хочете смішні фотографії - то це відмінний вибір. Обличчя, яке все у пінній масі, ніби Ви герой якогось мультсеріалу, стане відмінною сторіз в інстаграм. Що стосується ефекту від маски, то він дуже дієвий. За рахунок кисню з пор вона висмоктує все непотрібне. Підходить для будь-якого типу шкіри.

До речі, такий креативний подарунок можна зробити як для подруги, так і для сестри. Це не тільки порадує індивідуальним добором, а й запам'ятається на дуже довгий час.

маска для лица

Який подарунок зробити бабусі

Наші улюблені бабусі. Вони дарують нам стільки турботи і доброти, що відчуваєш себе дитиною в будь-якому віці. Не дивно, що нам хочеться зробити для них щось особливе, вклавши все своє тепло. Поділяючи з Вами ці почуття, ми радимо подарувати бабусі можливість помолодшати. Звучить незвичайно, ми згодні. Але насправді, все набагато простіше. З цим завданням на відмінно впорається якісний відтіночний бальзам, або спеціальна фарба, що перекриває сивину. Освіживши колір своєї шевелюри (а який саме вона хотіла б, радимо непомітно вивідати у неї), перетворення буде колосальним. Воно прибере мінімум років десять за один раз. Але щоб не прогадати з відтінком, краще все-таки порадьтеся з майстром в салоні, або консультантом в магазині косметики. Для цього покажіть фотографію бабусі, щоб вони могли визначити і підібрати все за кольоротипом. Будьте впевнені, це вийде дійсно цікавий подарунок, який зможе здивувати цю шикарну жінку.

Також, прекрасним доповненням до презенту стане зволожуючий антивіковий крем для рук. Чим старше ми стаємо - тим менше у нас залишається природних гормонів. Сухість шкіри рук - один з таких наслідків. Тому, вибирайте флакончики з маслом жожоба, какао, каріте, мигдалю, різними пом'якшувальними компонентами, ефірними маслами.

А ось чого не радимо дарувати - так це парфуми. Навіть в 60 (і вище), кожна жінка залишається жінкою. Зі своїм індивідуальним смаком і уподобаннями. Якщо ж Вы точно знаєте, що бабуся хотіла щось саме такого плану - краще придбайте сертифікат в магазин професійної косметики / парфумерії, і поїдьте з нею туди разом. Щоб вона сама зробила свій вибір. Так Ви точно не прогадаєте.

маска для волос

Що подарувати коханій на 8 березня

Іноді, щоб зрозуміти, який подарунок купити дівчині, хлопці ламають голови годинами, тижнями, а буває і місяцями. Але насправді, щоб порадувати свою другу половинку, будь то Ваша дівчина, наречена або дружина, досить звернути трохи більше уваги до її уподобань. Згадайте, про що вона говорила останні пару тижнів? Про що згадувала? На які речі в магазинах говорила: "Ох, любий, подивися!". Якщо Ви не звертали на це увагу, і читаєте цю статтю не за день до свята - радимо трохи поспостерігати і послухати. Візьміть свою кохану на прогулянку в торговий центр (повірте, вона буде щаслива від цієї пропозиції), і просто придивіться до речей, на які вона захоплено реагує. В кінці, краще запишіть все, що вона хотіла, чому раділа і на яких моментах її очі спалахували заповітним "хочу". Не забудьте зафіксувати розміри, у разі, якщо це був бутік з одягом.

Якщо ж Ви той бідолаха, який не встиг нічого придумати, і свято вже ось-ось настане - ми допоможемо і в цьому випадку. Представляємо ТОП-5 подарунків на 8 березня, завдяки яким Ви зможете побачити усмішку на обличчі Вашої коханої.

1. Все, що стосується догляду за волоссям. І ми говоримо не про звичайні шампуні і бальзами. А про професійний підхід. Наприклад, Ви постійно бачите в ванній забите в водостік волосся. Це означає, що Ваша дама страждає від частого випадання. Виберіть зміцнюючі засоби: тонік, маску, м'який бессульфатний шампунь. Підберіть цілу лінійку. При чому самостійно це можна не робити, адже такі набори вже зібрані професіоналами. Можливо, у Вашої дружини пофарбовані в блонд волосся. Тоді відмінно підійде лінійка по догляду за освітленої шевелюрою. Знову ж, секрет успіху - професійні колекції. Вони не тільки дають шикарний результат, але і виглядають дуже презентабельно. Купуйте те, що вона сама собі не дозволила б.

2. Проведіть підбір косметичних засобів. Починаючи від палетки тіней, в яких більше, ніж 10 відтінків (щоб точно були ті кольори, якими вона користується). Продовжуючи шикарними блисками для губ, рідкими матовими помадами (зараз дуже популярний яскравий червоний і приглушений нюд). Та й взагалі - просто загляньте на її столик з косметикою. Подивіться, що закінчується, що витрачається найбільше, і придбайте це. Оформіть все в красивому подарунковому пакеті, додайте пару гарних презентаційних рядків - і вуаля. Їй не віриться, що Ви такий уважний. До того ж візьміть якісний брасматик (туш для вій), можете навіть набір. Він ніколи не буде зайвим.

3. Придбайте професійний набір кистей для макіяжу. Це відмінна ідея подарунка. Такий не залишить байдужою жодну красуню. Адже саме від пензлей залежить наскільки красиво і рівномірно буде наноситися мейк. Найчастіше, дівчата не можуть собі дозволити навіть думати про придбання такого скарбу. Тому, якщо Ви на нього зважитеся - зробіть вибір в сторону тих щіток, у яких натуральний ворс - це просто топ. Якщо ж фінансове становище поки не дозволяє витрачати значну суму - можете придбати синтетичні кисті. В принципі, вони теж досить довговічні і їх набагато простіше відмити. Єдине “але” - не вся синтетика гарна. Найкраще вибирати матеріал таклон. По суті, він недорогий, м'який, а по використанню - майже так само ефективний, як натуральні кисті. Ну а на додаток візьміть органайзер, в якому вони будуть зберігатися. Це може бути туба, а може і башня - обирайте на свій розсуд.

фен для волос

4. Пустіть в хід важку артилерію. Тут ми говоримо про брендові фени, плойки, праски, локони. Якщо хочете вразити кохану - підберіть один з цих приладів за наступними критеріями: наявність іонізаторів, кількість температурних режимів близько трьох-чотирьох і можливість їх регулювання, обтікаємі ручки, термотканевий матеріал, можливість зміни насадок. До речі, в разі вибору шикарного фена, купуйте той, у якого є глушники шуму плюс регулювання потужності. А на додаток, візьміть ще сушар-ковпак, з яким Ваша обраниця зможе робити зачіски швидше, якісніше, як ніби вона знаходиться в салоні. Що стосується матеріалу пластини у плойок - найкращими є титан, кераміка і турмалін. Тут теж важливий нюанс: беріть ті, у яких є автовідключення. Тоді їй не потрібно буде переживати кожен раз "А я точно все вимкнула ?!".

5. Влаштуйте їй незабутній Spa-салон в домашніх умовах. Це буде по-справжньому оригінальний подарунок. Для цього зберіть добірку з наступних засобів: бомбочки, ароматна піна і кольорова сіль для ванни. Арома-свічки, які вона розставить по периметру, створюючи атмосферу. Набір резинок-пружинок, щоб могла зав'язати волосся. Гарний келих для вина. Власне, саме вино (причому, урочисто пообіцяйте, що воно належить тільки їй і Ви абсолютно на нього не претендуєте). В ідеалі - дерев'яний столик для ванної, на який вона це все буде розміщувати. Зволожуючий шовковистий крем для обличчя та тіла, щоб позбутися від сухості після процедури. Білий махровий халат і тапочки. Нехай відчує себе, як ніби приїхала на курорт і розмістилася в дорогих апартаментах.

В нашому магазині проходить акція до свята "8 березня" - обирайте подарунки за посиланням.

Повірте, піднісіть Ви своїй коханій один з таких подарунків - вона не тільки відкриє рот від подиву, а й відчує, що Ви дуже старалися для неї. А це найважливіше. Однак, якщо Ваша дружина/дівчина з тієї половини, яким важко догодити, краще запросіть віш-лист. Це нормально сказати: "Люба, напиши, будь ласка, 15 речей, які б ти хотіла". Так Ви забезпечите себе від непотрібного подарунка, а вона буде спокійна, що не отримає несподіваних "сюрпризів".

Що подарувати начальниці

Найкращим подарунком в цьому випадку стане щось акуратне і без натяків (як, наприклад, крем проти зморшок). Піднесіть їй щось, що покаже її значимість в Ваших очах. Наприклад, Ви знаєте, що вона цікавиться екологією. Подаруйте їй набір косметики з натуральних інгредієнтів. Або у неї розкішна шевелюра - виберіть професійні брашинг, і доповніть це красивими аксесуарами для волосся. Можливо Ви помічали, що вона багато приділяє увагу нігтям - подаруйте манікюрний наборчик з нержавіючої сталі і масло з мигдалем для кутикули. Завершіть це все шампанським і цукерками - і Ваше привітання буде дійсно відмінним. Головне - не намагайтеся чисто догоджати начальниці. Вона теж жінка. І у неї є свої емоції. Спробуйте її зрозуміти, дізнатися, чим вона живе і цікавиться. Саме це запорука успішного подарунка.

До речі, якщо Ви також намагаєтеся придумати, що подарувати співробітницям, то Ви можете зробити презент у вигляді міні-наборчика: крем для рук + маска для обличчя + гідрогелеві патчі. Упакуйте це в крафтовий пакет, доповніть шоколадкою, і це точно принесе радість кожній з них. Засоби по догляду завжди будуть виграшним варіантом. Адже саме вони допомагають дівчатам відчувати себе більш доглянутими, красивими, привабливими, молодими.

средство по уходу за лицом

Підводячи невеликий підсумок, хочеться сказати: тіште своїх прекрасних дам. Дбайте про них, проявляйте любов і теплоту. Це найлегше зробити, як раз коли Ви готуєтеся до свята. Адже саме те, з яким ставленням Ви підходите до вибору подарунка, показує Ваше справжнє ставлення до її майбутньої власниці. Та й в принципі, 8 березня - це час, коли Ви можете стати трошки ближче один до одного. Краще дізнатися переваги своєї половинки. Побачити сяючу посмішку в її очах і вдячні обійми за Ваші старання. Головне - шукайте щось дійсно варте її уваги. В кінці-кінців, подарунків існує багато, а ось улюблена - одна. Тому, вибирайте тільки найкраще, щоб показати, як багато вона для Вас значить.