(066) 107-07-20
Зворотний дзвінок  
Інтернет-магазин професійної косметики
Інтернет-магазин професійної косметики

Топ-10 найкращих професійних шампунів для волосся

З усієї безлічі запропонованих професійних засобів догляду за шевелюрою ми склали рейтинг десяти найпопулярніших у наших покупців шампунів. У цій статті ви знайдете опис кожного препарату, який купували найбільше. Це допоможе вибрати той, що підійде саме вам. Адже правильно підібраний шампунь не тільки очистить локони і надасть їм гарного вигляду, але й оздоровить навіть пошкоджені пасма.

10 місце Mension Deep Cleansing Shampoo  

Шампунь глибокого очищення SCHWARZKOPF Mension 3D Mension Deep Cleansing Shampoo

3D MENSION - марка чоловічої косметики від всесвітньо відомого німецького бренду Schwarzkopf. Основний продукт цієї лінійки – Deep Cleansing Shampoo – призначений для глибокого очищення волосяного покриву від різних забруднень. Справляється він зі шкірним жиром, а також залишками засобів для укладки буквально за 15 секунд. Завдяки вмісту кератину і протеїну шампунь має лікувальний ефект: відновлює структуру волосся, повертає їм шовковистість, природний блиск. До складу також входять кофеїн та пантенол. Вони забезпечують шкірі голови збалансоване харчування та глибоке м'яке зволоження. Рекомендований для щоденного використання чоловікам із жирною шкірою голови, з будь-яким типом волосся.

9 місце Uniq One All in One

Шампунь-кондиціонер 10 в 1 Uniq One All in One 

Для того щоб кучері були ретельно вимиті, легко укладалися, виглядали шовковисто-блискучими, не обов'язково мати у ванній кімнаті цілий арсенал косметики. Для цього достатньо придбати Uniq One All in One від фірми REVLON. Цей засіб одночасно очищає, зволожує та кондиціонує. При цьому він доглядає не лише волосся, а й шкіру голови. Завдяки своєму складу даний шампунь-кондиціонер забезпечує локонам необхідний захист, добре зволожуючи їх.

Пасма зміцнюються і пошкоджень з кожним разом стає дедалі менше. Крім цього запобігається поява кінчиків, що січуться. Після миття локони стають м'якими, шовковистими, розчісуються та укладаються без особливих зусиль. Шампунь Uniq One гарантує отримання максимального ефекту за короткий час за мінімальних зусиль. Належить він до безсульфатних засобів. Це означає, що його склад включає дев'яносто відсотків натуральних інгредієнтів, які не містять шкідливих хімічних сполук.

8 місце Argan De Luxe

Шампунь з охолоджуючим ефектом De Luxe Argan Mint refreshing Shampoo

За рахунок свого основного елемента – екстракту арганової олії – цей препарат дає гарне глибоке зволоження. Крім того, у складі є перцева м'ята, яка освіжає шкіру голови, не викликаючи подразнення, або неприємний свербіж. Завдяки насиченню вітамінами Е, Омега-3, Омега-9, шевелюра набуває здорового блиску від коренів до кінчиків. Шампунь призначений для всіх типів волосся. Густа кремоподібна структура та наявність дозатора забезпечують економічну витрату. Лікарі-трихологи рекомендують використовувати цей шампунь, коли ви йдете приймати душ, особливо після занять спортом. Оскільки він має помітний охолоджуючий ефект.

7 місце De Luxe Argan Soft

Шампунь для додання гладкості волоссю De Luxe Argan Soft & Smooth Shampoo

Ще один засіб з канадської лінійки професійної косметики Argan DeLuxe. Олія з плодів арганії є натуральним компонентом, який піклується про насичення та зволоження волосся. М'яка формула, що містить вітаміни та жирні кислоти, огортає кожну волосинку, захищаючи її від несприятливого впливу зовнішнього середовища. А також вона допомагає відновити волосяну структуру, запобігти появі кінчиків, що січуться.

Антиоксиданти, що входять до складу арганової олії, стримують старіння та випадіння волосся. Після застосування кучері стають м'якими, приємними на дотик, слухняними та сяючими здоровим блиском. Шампунь спеціально розроблений для людей з кучерявим волоссям, які при цьому володіють нормальною або схильною до сухості шкірою голови. За консистенцією засіб має кремоподібну текстуру і легко наноситься. А упаковка будь-якого обсягу має дозатор, за рахунок чого засіб витрачається економно.

6 місце Green Light

Шампунь для об'єму с екстрактом проса Green Light Day by Day Volumizing Shampoo

Безсульфатний косметичний продукт, створений фахівцями італійського бренду Green Light. Містить велику кількість натуральних інгредієнтів: сік алое, кератин, екстракти проса, бамбука, червоного винограду. Завдяки такому унікальному та грамотно зробленому складу, шампунь наповнює тонке волосся життєвою енергією. Він дарує їм необхідну кількість зволоження, бажау щільність та об'єму. Пасма нормального типу стають гладкими, набувають красивого блиску. Такий склад підходить для всіх типів волосся з нормальною або жирною шкірою голови.

5 місце MATRIX

Шампунь з полімерами MATRIX Shampoo

MATRIX — знаменита американська марка, що випускає професійні засоби для догляду за волоссям. Цей бренд зацікавить усіх, хто хоче спробувати улюблену косметику голлівудських зірок. Також він відмінно підійде тим, хто не тільки із задоволенням носить оригінальні зачіски, але й тим, хто прагне до якості за розумною ціною.

Цей засіб особливо оцінять люди, які досить часто користуються стайлінговими засобами: лаками, пінками, гелями, воском тощо. Він дбайливо очищає шкіру голови та волосся від залишків різних хімічних продуктів для укладання, мінімізуючи їх шкідливий вплив. При цьому в ньому містяться полімери, які заповнюють пасма, підкреслюючи структуру стрижки, хвилястість волосся. Після миття локони не склеюються, цибулини волосся починають вільно дихати - таким чином вони отримують кисень і насичення, якого їм бракує. Протеїни, що містяться, у поєднанні з гліцерином, зміцнюють волосинки, запобігаючи їх випаданню. Кучері не пересушуються, достатньо зволожуються, їм повертається природний блиск, природна краса. MATRIX гарний ще тим, що підходить для всіх типів шкіри та волосся.

4 місце NOUVELLE Every day 

Шампунь для щоденного застосування NOUVELLE Every day

Лінія NOUVELLE є одним із найновіших напрямків італійської фірми Hair Styling Applications (HSA), що входить до списку найбільших європейських компаній. Продукція цього бренду включає всі різновиди косметики для волосся. Вона ґрунтується на відсутності у складах парабенів та максимальному застосуванні натуральних компонентів.

Шампунь NOUVELLE Every day не є винятком. Він також не містить пара-гідроксибензойних кислот та солей. Щодо його складу, то до нього входить цілий набір трав: мальва, деревій, індокитайський рис. Екстракти цих рослин нормалізують природний гідробаланс шкіри голови, а також надають комплексну лікувальну дію.

Деревій зміцнює волосся, забезпечує тонізуючу, загоювальну, протизапальну дію. Мальва має пом'якшувальні та захисні властивості: уберігає пасма від передчасного старіння, надає додатковий блиск, приємну шовковистість. Рис - ущільнює лише на рівні структури, забезпечуючи локонам необхідне зволоження. Він робить їх м'якими та слухняними.
За рахунок відсутності парабенів NOUVELLE можна використовувати щодня і навіть двічі на день. Він ідеально підходить людям, які ведуть активний спосіб життя. Рекомендований для будь-якого типу волосся з нормальною або схильною до жирності шкірою голови.

3 місце NOUVELLE Every day Herb

Шампунь для щоденного застосування NOUVELLE Every Day Herb Shampoo

Різні категорії людей по-різному належать до придбання засобів догляду. Одні, які знайшовши “той самий флакон” з гарним ефектом впливу, не пробують більше нічого. У них тепер є "улюбленець" і вони намагаються не зраджувати собі в цьому виборі. Інші ж, навпаки, вважають, що не варто зациклюватись на одному засобі чи бренді. Що, в принципі, правильно. Проте є такі марки, до яких хочеться повертатися знову і знову.

Саме тому, третє місце виправдано зайняв той самий шампунь NOUVELLE Every day. Проте, цього разу вже в упаковці оновленого дизайну та меншого обсягу – 300 мл. Такий флакон легко поміщається у спортивну сумку, його зручно брати у поїздку чи фітнес центр. Після прийняття душу кучері будуть доглянутими та м'якими 24 години. Насичений склад забезпечує делікатне очищення та захист після спортивного залу, пляжу або просто робочого дня.

Як висновок третього місця підкреслимо, що вся продукція HSA проходить подвійний контроль якості. А клінічні випробування довели, що регулярне застосування даного шампуню сприяє оздоровленню не лише волосся, а й шкіри голови. А також відновлення нормального гідроліпідного балансу шкірного покриву.

2 місце Vitality's

Шампунь після сонця з термальною водою Vitality's Intensive Aqua Sole After Sun Shampoo

Косметичні препарати марки Vitality's, випускаються з початку 60-х років минулого століття найбільшою італійською компанією FARMEN. Сьогодні вони дуже популярні серед стилістів-перукарів у всьому світі. Продукція цієї фірми бере участь у багатьох заходах індустрії моди та краси: конкурсах Міс різних країн, фестивалях перукарського мистецтва. Девіз компанії: «Дослідження, тестування і знову дослідження, тільки так можна досягти високоякісної продукції». В основі всіх засобів цього бренду лежить гармонійне поєднання науки та природи. Особлива увага приділяється таким пунктам як:

  • підбір натуральних інгредієнтів;
  • ефект від кожного компонента окремо;
  • взаємодія інгредієнтів один з одним.

Intensive Aqua Sole — літня серія засобів, розроблених спеціально для догляду та відновлення волосся після активної дії сонця, піску чи морської води. Адже ультрафіолетове випромінювання шкодить шевелюрі не менше ніж шкірі. В основі формули лежить пантенол із водою термального джерела Spezzano. Такий тандем інтенсивно зволожує клітини епітелію після перебування під палючим сонцем. Крім того, цей засіб містить середземноморський мед. Також до нього входить велика кількість натуральних екстрактів: листя оливкового дерева, апельсина, клементину, пшениці, кокосу. Як стверджують виробники: "Це продукт, створений самою природою".

Шампунь м'яко очищає волосся від піску, солі та хлорки після дня, проведеного на березі моря або в басейні, надає їм природної м'якості, здорового блиску. Ще Intensive Aqua Sole має антистатичні властивості, які забезпечують легкість укладання. Приємним сюрпризом є те, що його можна також використовувати як гель для душу, надаючи зволожуючу та антиоксидантну дію на все тіло.

1 місце ESTEL

Шампунь щоденний для всіх типів волосся ESTEL Curex Classic

Перша продукція марки ESTEL з'явилася на прилавках магазинів на початку 2000 року. Представлена вона була лише фарбами для волосся. На сьогодні це найбільший виробник косметичних засобів на території СНД та Балтії. Асортимент продукції вже налічує близько 1000 найменувань, що включають весь спектр засобів догляду за локонами і тілом, а також всі необхідні для цього аксесуари. Компанія не зупиняється на досягнутому, їхня науково-дослідна лабораторія продовжує створювати, тестувати все нові та нові засоби. Estel Professional — не тільки бренд, а ціла індустрія краси, яка окрім заводу включає школи навчання перукарів і візажистів, авторські салони. При цьому їхня косметика є досить бюджетною.

Шампунь ESTEL Curex Classic - безперечний переможець у номінації співвідношення ціни та якості. Мати красиве та здорове волосся без дорогих процедур стає можливим завдяки цій компанії та їхній лінійці для щоденного застосування Curex Classic. Формула заснована на вмісті вітамінного комплексу, кератину, хітозану. Вітаміни насичують волосся, забезпечують їм повноцінне зростання. Хітозан підтримує природний гідробаланс, оберігаючи шкіру та локони від втрати вологи. Кератин зміцнює пасма, сприяє відновленню пошкоджених. Спеціальні активні компоненти надають шевелюрі здорового блиску, а також залишають приємний легкий фруктовий аромат. Засіб не тільки добре очищає волосся, воно відновлює його зсередини, живить, зволожує, полегшує укладання та розчісування. ESTEL Curex Classic придатний для частого використання і рекомендований усім типам волосся. До цього числа входять навіть пофарбовані або блондовані локони.

Поради від трихологів:

  • Шампунь підбирайте, виходячи зі стану шкіри волосяного покриву голови - жирного типу, сухого або нормального. Необхідний він, в першу чергу, для того, щоб видалити зайвий жир, бруд, залишки засобів для укладки, саме зі шкіри голови, а потім вже з пасм;
  • Перед миттям волосся, особливо довгого, його рекомендується добре розчесати. Якщо використовувалися якісь стайлінги та засоби для укладання, то попереднє розчісування просто необхідне;
  • Правильно наносіть засіб. Шампунь слід видавлювати на долоню, злегка спінювати, потім м'якими рухами втирати в шкіру голови і розподіляти по локонах;
  • Промивайте, обполіскуйте лише теплою чи прохолодною водою;
  • Підсилити бажаний ефект можна використовуючи бальзам, кондиціонер або маску, що підходять для вашого типу волосся та вирішуваної проблеми.

Отже, ми з вами розглянули ТОП-10 найпопулярніших, найкращих професійних шампунів для волосся. Підводячи невеликий підсумок хочеться підкреслити, що всі ці засоби настільки дієві саме тому, що зроблені якісно. Вони грамотно закривають потреби волосся, обережно очищають, живлять і наповнюють потрібними компонентами. Ефект, який дають перераховані вище засоби та ефект від неякісних шампунів у мас-маркеті - мають по фінішу величезну різницю. Тому, якщо хочете по-справжньому подбати про свою шевелюру, побачити блискучі здорові локони, обирайте професіоналів. Саме тоді ви побачите, як це: відчувати найчудовіші емоції при кожному погляді на своє розкішне волосся.